KONYA / AKŞEHİR - Nasrettin Hoca Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

"We Like Maths " adlı e Twinning Projemizin Tanıtımı

Okulumuzda yürütülen E- Twinning Projesi  “We Like Maths” ile öğrencilerimize Tangramı öğretirken yapacağımız çalışmaları fotoğraflayıp Web2 araçlarını kullanarak Padlet ve ,Google tablolarda her hafta yapılacak etkinlikleri paylaşacağız. Web2 araçlarından ChatterKid ile Tangramda bulunan geometrik şekiller öğrencilerimiz tarafından seslendirilecektir.

Yaptığımız çalışmaların fotoğrafları Web 2 araçlarından PicCollage ile kolajlanarak Padlet uygulamasına yüklenecektir.

Proje ortaklarımız ile oluşturduğumuzu işbirlikçi ürünümüzün videosu paylaşılacaktır. Yine proje ortaklarımızla beraber yaptığımız etkinlikler  E-Book haline getirilecektir.

Yapacağımız Video Show ile öğrencilerimizin Tangram hakkındaki düşünceleri  video gösterisi şeklinde sunulacaktır.

Okulumuzun tanıtım videosu da projemizin çalışmaları arasında yer almaktadır. Son olarak öğrencilerimizin yaptığı çalışmalar okulumuzdaki proje Sergisinde gösterilerek projemiz tamamlanacaktır .

Yaptığımız çalışmaları projemizin instagram adresinden takip edebilirsiniz. İnstagram adresimizin linki aşağıdadır;

Yayın: 18.05.2023 - Güncelleme: 18.05.2023 14:52 - Görüntülenme: 111